Kaiser Classic Plus 12'li Muffin Kalıbı
- Kaiser kek ve tart kalıpları, paslanmaz ve yapışmayan özel malzeme ve tasarımıyla mutfaklarınıza profesyonelliği getiriyor.
- Kolay kullanım ve temizlenme özelliği ile mutfakta zaman kaybına son!
- İlk kullanımdan önce ürünlerimiz sıvı yağ sürerek 30 dk kadar bekletin, ardından deterjan ile temizleyin, böylece ürünün performansının artmasını sağlayacaksınız.
- Pişirilen ürünü fırından çıkarıldıktan sonra yaklaşık 10 dakika kadar ortam sıcaklığında bekletiniz. Bekleme esnasında, soğumuş olan kek ve kalıp arasındaki yüzey gerilimi farkından dolayı kekiniz daha rahat çıkacaktır.
- Son olarak kalıp içerisine kesinlikle metal çatal, bıçak ya da kaşık kullanılmamalıdır. Eğer yüzey de çizikler oluşur ise keki kalıptan çıkarmak zorlaşacaktır.
- Direkt ateşle temas ettirilmemelidir.
- Materyal: Non-Stick kaplama







