Lava Döküm Yuvarlak Izgara Tava
Lava Döküm Yuvarlak Izgara Tava’nız ile ağız sulandıran biftekler, dolgun köfteler ve çeşnili ızgara sebzeler hazırlayabilir; pratik yağdanlıkları ile yağ ve su gibi sıvıları boşaltabilir, etkileyici soslar servis edebilirsiniz. Mangal lezzetinde bir et için, Lava Döküm Izgara Tava’nızı yağ, su vb. maddeleri koymadan yüksek ateşte ısıtarak başlayınız. Dökümünüz yeteri kadar ısındıktan sonra kısık-orta ateşe alarak etlerinizi veya sebzelerinizi mühürlemeye başlayabilirsiniz. Etlerinizi veya sebzelerinizi çevirirken çatal gibi yüzeyi delebilecek araçlar yerine, maşa kullanarak kurumalarını önleyebilirsiniz. Lava ile pişirme ocakta başlar fırında biter. Uzun süre sıcağı sıcak, soğuğu soğuk tutma özelliği sayesinde sofrada ailenizle ve arkadaşlarınızla buluşur.







