Sepet 0

Lego Disney Princess Karlar Ülkesi 2 Arendelle Şatosu Köyü 41167

Henüz yorum yok Yorum Yaz
Çok Yakında Turkcell Pasaj' da

 

Diğer Satıcılar

DİĞER TEKLİFLER

Lego Disney Princess Karlar Ülkesi 2 Arendelle Şatosu Köyü 41167

Lego Disney Karlar Ülkesi 41167 Arendelle Şatosu Köyü oyun seti, filmin hayranlarına saatler süren sihirli yaratıcı oyunlar sunuyor. Sevilen sahneleri canlandırmak için mükemmel olan bu Anna ve Elsa'nın evinde, oynamak için kolayca çıkarılabilen ve yeniden birleştirilebilen 3 kat var. Mobilya parçaları da kolayca çıkarılarak taht odası, yatak odası ve çatı katı arasında değiştirilebilecek şekilde tasarlanmıştır. Dışarıda pazar tezgâhları taze meyve sebzelerle dolu ve iskelede maceralara açılmayı bekleyen bir kürekli tekne var! Bu Arendelle oyun setine 3 sevilen Disney karakteri ve 3 Lego hayvan figürü dahildir. Elsa, Anna ve Kristoff mini bebek figürlerinin yanı sıra 3 Lego hayvan figürü: bir kedi ve 2 kuş dahildir.Taht odası, yatak odası ve çatı katının bulunduğu 3 katlı şato, pastane tezgahı, küçük rıhtımlı balıkçı tezgahı ve kürekli tekne dahildir.
Aksesuarlar arasında portre ve ressam sehpası, hazine sandığı, taç, teleskop, standlı büst, kuş yuvası, lamba direği, hediye sandığı, hediye, balık, yengeç, ekmek, sebze, süpürge ve kılıç bulunur.
Çocuklar, Anna ve Elsa'nın şatosunda Karlar Ülkesi II filminden oyunlar kurarken ve ardından Lego yapım parçalarını kullanarak yeni ortamlar ve Karlar Ülkesi hikayeleri oluştururken hayal güçlerine ilham verin.
Mini bebeği yatağına `yatırmak? için yorganı kaldırın.
Mobilya parçaları, katlar arasında kolayca taşınabilecek şekilde tasarlanmıştır.
Modüler stil sayesinde 3 kat ayrılabilir ve yeniden birleştirilebilir. Böylece arkadaşlarıyla aynı anda şatonun farklı kısımlarında kolayca oynayabilirler.
Karlar Ülkesi 2 filminin tüm hayranlarına yönelik bu Karlar Ülkesi oyun seti, ideal bir yılbaşı hediyesi veya doğum günü hediyesidir.
Daha fazla Lego Disney Karlar Ülkesi 2 macerası için 41164 Büyülü Ağaç Ev 41165 Anna'nın Kano Gezisi, 41166 Elsa'nın Araba Macerası, 41168 Elsa'nın Mücevher Kutusu ve 41169 Olaf ile birleştirin.

Ürün Model Adı
LEGO L DİSNEY PRİNCESS KARLAR ÜLKESİ 2 ARENDELLE ŞATOSU KÖYÜ 41167 PRENSES SEVEN Ç
Üretim Yeri
MACARİSTAN
Orjınal Renk
RENKLİ
Ana Renk
RENKLİ
Renk
RENKLİ
Marka
LEGO
Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz soru sorulmamıştır.

Anlaşmalı olduğumuz bankalarla alışverişini kredi kartına taksit seçeneği ile hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde tamamlayabilirsin.

Sepetini hemen oluşturup Alışveriş Kredisi seçeneği ile ödeme adımında taksitlendirebilir, hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde işlemlerini gerçekleştirebilirsin.

Pasaj’da ödeme kolaylığı sağlayan kredi kartı kampanyalarımızı kaçırmayın!

Campaign Img
%0 Faiz ile Alışveriş Burada!

7.500 TL’ye kadar olan alışverişinde 3 ay vade %0 faiz imkânı; 70.000 TL’ye kadar olan alışverişinde ise uygun faiz oranlarıyla 24 ay taksit seçenekleri seni bekliyor!

Devamı
Campaign Img
Turkcell Faturasıyla Ödeyen Kazanıyor

Pasaj alışverişinizi Turkcell faturanızla ödeyin, 250 TL'ye varan hediye kazanın!

Devamı

Dikkat edilmesi gerekenler
•İade edilecek ürünün orijinal kutusu bozulmamış olmalı, ürünlerde çizik veya herhangi bir hasar olmamalıdır. İade edilen ürün tüm yan ürün ve aksesuarlarıyla birlikte gönderilmelidir. Ürünlerin 14 günde iade koşullarına uygun bir şekilde iade edilmesi gerekmektedir.
•Büyük desili ürünlerde (Beyaz eşya, TV vb.) ambalajın teknik servis tarafından açılmadığı durumlar veya hasarlı ambalajlarda tutanak tutulmaması durumunda cayma hakkı geçerli değildir.
•İlgili yasa gereği faturasız iade ve değişim yapılamamaktadır.

İade yapılamayan ürünler:
•Dijital ürün kodlarında iade bulunmamaktadır. Elektronik ortamda anında iletilen hizmetler veya teslim edilen ürünlerde iade bulunmamaktadır.
•Kullanım esnasında vücut ile birebir temas gerektiren ve kullanımla beraber sağlık açısından tehlike arz edebilen ürünlerin iadesi/değişimi yapılamamaktadır. (Tüm Kişisel Bakım Ürünleri, Kulak içi /kulak üstü kulaklık, saat, akıllı bileklik vb.)

1

Ürünün teslim tarihinden itibaren
14 gün geçmediğine emin olun.

2

Pasaj üzerinde
“Siparişlerim” sekmesine girin

3

İade nedeninizi seçerek “İade Talebi OIuştur” butonuna tıklayın.

4

SMS ile gelecek
kargo kodunu
not alın.

5

Ürünü eksiksiz bir şekilde paketleyerek faturası ile birlikte Yurtiçi Kargo’ya 7 iş günü içinde teslim edin.

6

Ürün bize ulaştıktan sonra maksimum 5 gün içinde kontrol edilir, iade talebiniz onaylandığında paranız otomatik olarak bankanıza aktarılır.