Sepet 0

1450 Valorant Points

4,8
Çok Yakında Turkcell Pasaj' da

 

Diğer Satıcılar

DİĞER TEKLİFLER

Valorant Oyununda Ayrıcalıklı Olun

Valorant Points ile eğlenceyi ikiye katlayıp daha fazla olanağa sahip olmak istiyorsanız bu dijital kodlar tam aradığınız ürün. Oyun içi mağazadan özel teklifler almak ve vitrin ürünlerine ulaşmak için 1450 Valorant Points oldukça yeterli gelecek.

Daha Güçlü Daha İyi Görünen Karakterler

Oyun içi ürünleri kullanarak silahınız için yeni kaplamalar alabilirsiniz. Aldığınız kaplamaların farklı renklerini kullanarak stilinizi yansıtabilirsiniz.

Premium Özellikler Açılsın

Valorant Points 1450 para birimi ile Premium Battle Pass (Seçkin Savaş Bileti)  alarak oyunda geçirdiğin sürede katlanan hediye ve ödüllerle daha hızlı level atlayabilirsiniz. Harcadıkça Radyanit Puanlarınız da cabası!

Teknik Özellikler

  • Ürün: Valorant Points oyun parası
  • Miktar: 1450 VP
  • Kullanım: Dijital Kod
  • Dijital ürünlerde, Mesafeli Satışlar Yönetmeliği’nin 15. maddesi uyarınca ürün iadesi ve iptali yapılamaz.

Ürün Model Adı
1450 VALORANT POİNTS
Üretim Yeri
TÜRKİYE
Seri - Imeı
SERİ
Dijital Ürün
1
Marka
RIOT

Ürün Değerlendirmeleri

5 kere puanlandı
4,8
* Satın alınan ürünler kullanıcılar tarafından değerlendirilebilir
Toplam 5 Yorumun Tanesini Okudun
Daha Fazla

Anlaşmalı olduğumuz bankalarla alışverişini kredi kartına taksit seçeneği ile hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde tamamlayabilirsin.

Sepetini hemen oluşturup Alışveriş Kredisi seçeneği ile ödeme adımında taksitlendirebilir, hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde işlemlerini gerçekleştirebilirsin.

Pasaj’da ödeme kolaylığı sağlayan kredi kartı kampanyalarımızı kaçırmayın!

Campaign Img
Peşin Fiyatına 3 Taksit ve 500 TL Worldpuan Fırsatı!

World Mobil`e özel tek seferde yapılacak 7.000 TL ve üzeri alışverişlere 500 TL Worldpuan hediye! Üstelik peşin fiyatına 3 taksit fırsatı ile!

Devamı
Campaign Img
%0 Faiz ile Alışveriş Burada!

7.500 TL’ye kadar olan alışverişinde 3 ay vade %0 faiz imkânı; 70.000 TL’ye kadar olan alışverişinde ise uygun faiz oranlarıyla 24 ay taksit seçenekleri seni bekliyor!

Devamı
Campaign Img
Turkcell Faturasıyla Ödeyen Kazanıyor

Pasaj alışverişinizi Turkcell faturanızla ödeyin, 150 TL'ye varan hediye kazanın!

Devamı

Dikkat edilmesi gerekenler
•İade edilecek ürünün orijinal kutusu bozulmamış olmalı, ürünlerde çizik veya herhangi bir hasar olmamalıdır. İade edilen ürün tüm yan ürün ve aksesuarlarıyla birlikte gönderilmelidir. Ürünlerin 14 günde iade koşullarına uygun bir şekilde iade edilmesi gerekmektedir.
•Büyük desili ürünlerde (Beyaz eşya, TV vb.) ambalajın teknik servis tarafından açılmadığı durumlar veya hasarlı ambalajlarda tutanak tutulmaması durumunda cayma hakkı geçerli değildir.
•İlgili yasa gereği faturasız iade ve değişim yapılamamaktadır.

İade yapılamayan ürünler:
•Dijital ürün kodlarında iade bulunmamaktadır. Elektronik ortamda anında iletilen hizmetler veya teslim edilen ürünlerde iade bulunmamaktadır.
•Kullanım esnasında vücut ile birebir temas gerektiren ve kullanımla beraber sağlık açısından tehlike arz edebilen ürünlerin iadesi/değişimi yapılamamaktadır. (Tüm Kişisel Bakım Ürünleri, Kulak içi /kulak üstü kulaklık, saat, akıllı bileklik vb.)

1

Ürünün teslim tarihinden itibaren
14 gün geçmediğine emin olun.

2

Pasaj üzerinde
“Siparişlerim” sekmesine girin

3

İade nedeninizi seçerek “İade Talebi OIuştur” butonuna tıklayın.

4

SMS ile gelecek
kargo kodunu
not alın.

5

Ürünü eksiksiz bir şekilde paketleyerek faturası ile birlikte Yurtiçi Kargo’ya 7 iş günü içinde teslim edin.

6

Ürün bize ulaştıktan sonra maksimum 5 gün içinde kontrol edilir, iade talebiniz onaylandığında paranız otomatik olarak bankanıza aktarılır.

Valorant’da Sınırsız Aksiyon: 1450 Valorant Points ile Oyunda Öne Geçin

Valorant, sınırsız aksiyon ve eğlencenin merkezde olduğu çok özel oyunlardan bir tanesidir. Oyunda başarı için atılması gereken pek çok adım olabilir. Silahları geliştirmek, ekipman ve kozmetikleri geliştirmek; sizin rakiplerinizin bir adım önünde yer almanıza katkıda bulunabilir. 1450 valorant points, oyunda kendinizi göstermenizi sağlayan kodları içeriyor. Bu kodların her biri, daha fazla güce kavuşmanızı destekleyecek yeniliklerde bulunmanız açısından oldukça değerlidir. Siz de Turkcell Pasaj dijital ürün kodları kategorisinde bulunan ürünü çok özel fiyatlarla satın alabilir, eğlencenizi kesintisiz bir şekilde sürdürebilirsiniz.

Oyunda Kendinizi Gösterin: 1450 Valorant Points ile Ekipman ve Kozmetiklerinizi Düzenleyin

Ekipman ve kozmetiklerinizi düzenlemenizi sağlayan 1450 vp, son derece özel bir üründür. Dijital kodların yer aldığı üründeki kodlar sayesinde oyundaki vitrin ürünlerine hızlı bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Karakterinizi geliştirmeniz için gerekli olan ekipmanları satın almanıza katkıda bulunan ürün, rakipleriniz karşısında gücünüzü ön plana çıkarmanızı da destekler.

Oyunda pek çok farklı özelliğe sahip silahlar bulunur. Pompalı tüfekler, tabancalar, makineli tüfekler başta olmak üzere özellikleri ve avantajları değişiklik gösteren silahlardan istediklerinizi edinebilirsiniz. Bunun yanı sıra oyun içinde zırh satın alarak karakterinizin çok daha kuvvet kazanmasını sağlayabilirsiniz. 1450 valorant points sayesinde silahlarınızın renkleri ve desenlerini değiştirmeniz de olanaklıdır. Böylelikle oyunu çok daha eğlenceli bir zeminde sürdürme şansı elde edebilirsiniz. Oyunda fark yaratmanız açısından son derece önemli olan ekipmanlar ve kozmetiklerinizi düzenleme yeteneğiniz, eğlence ve gücü bir araya getiriyor.

1450 Valorant Points ile Silahlarınızı Kişiselleştirin

1450 valorant points, silahlarınızı kişiselleştirmenize destekte bulunur. Oyuna başladığınızda size sunulan ve görünümleri her oyuncudaki gibi olan silahları kullanmanız gerekir. Fakat oyun içi satın almalar; silahlarınızın rengini, desen ve kaplamalarını değiştirmenizi sağlar. Size sunulan dijital ürün kodu ile gerekli satın almaları oldukça güvenilir bir şekilde yapabilirsiniz.

1450 valorant points özellikleri kapsamında yer alan bu satın alma, silahınızın size özel bir görünüm kazanmasını sağlar. Silahların dış görünüşünü değiştiren kozmetikler, silah tasarımının efektif dokunuşlarla yapılması açısından önemlidir. Size sunulan renk, desen ve kaplama seçenekleri arasından istediklerinizi tercih etmeniz ve silahınızın görünümünü değiştirmeniz olanaklıdır.

Öte yandan bazı silahların çeşitli aksesuarları mevcuttur. Bu aksesuarlar, silahın kişiselleştirilmesine destek olur. Örneğin silahın nişan alma kapasitesinin arttırılması olanaklıdır. Ya da silahtaki geri tepme azaltılabilir. Bunların yanı sıra silahın ismini değiştirebilir ve silahınızın sizi yansıtan özelliklerle donatılmasını sağlayabilirsiniz.

1450 Valorant Points ile Oyunun Avantajlarını Yakalayın ve Öne Çıkın

1450 valorant points, oyunun pek çok avantajından yararlanmanıza katkıda bulunur. Oyuna daha fazla adapte olabilmeniz için gerekli satın alma işlemlerini size sunulan dijital kodu kullanarak gerçekleştirebilirsiniz. 1450 valorant points avantajları oldukça fazladır ve genel hatlarıyla şu şekilde sıralanabilir:

  • Belirli bir silah üzerinden koleksiyon oluşturuyorsanız, silah satın alabilirsiniz. Bu, oyunda daha fazla motivasyon kazanmanızı sağlayacak bir durumdur. Öte yandan oyun içinde daha fazla ilerleyebilir, rakiplerinize fark yaratan adımlar atabilirsiniz.
  • Silah görünümünü kendi zevkinize göre değiştirebilirsiniz. Pek çok renk ve desen seçeneği bulunmakta olup bunlar arasından istediklerinizi tercih edebilirsiniz. Silahınızı kişiselleştirmeniz, oyun deneyiminin keyifli bir hal almasını da sağlar.
  • Dijital kodlar sayesinde silah satın alma işlemlerinizi pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Yeni silahlar satın almanız, bir topluluk oluşturmanızı kolaylaştırabilir. Böylelikle diğer oyuncularla bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.
  • Oyuna sürekli yeni kozmetikler eklenir. Siz, elinizdeki dijital kodlar sayesinde bu yeniliklerden geri kalmayarak oyun dünyasında bir prestij kazanabilirsiniz.

Belirtilen faktörlerin her biri, 1450 valorant points avantajları kapsamında yer alır. Oyunda avantaj elde etmek ve karakterinizin gücünü arttırmak adına son derece önemli olan ürün, kesintisiz eğlenceye dahil olmanızı sağlar.

Kazanmak için Anahtar: 1450 Valorant Points ile Stratejik Avantajlar Elde Edin

1450 valorant points, çeşitli stratejik avantajlar elde etmenizi sağlama konusunda son derece başarılıdır. Birinci şahıs nişancı oyunu olan Valorant, çok daha fazla mücadele ve aksiyonu zorunlu kılar. Dolayısıyla oyunda stratejik avantajlar elde etmek istiyorsanız, bunun için öncelikli olarak güçlü silahlara sahip olmalısınız.

Nişancılık becerilerini geliştirmenizi sağlayan silahlar, aynı zamanda rakiplerinizi alt etmenizi de mümkün kılar. Oyuncunun yetenekleri, farklı silahlarda başarı kazanmalarını sağlayabilse de genel olarak güçlü ve etkili silahların kullanımı gereklidir.

Oyun içinde çeşitli ekipmanlar bulunmakta olup bu ekipmanlar da stratejik avantajlar elde etmenizi sağlar. Bu ekipmanları kullanmanız, rakiplerinizi çok daha iyi tanımanızı ve onlarla etkili mücadele etmenizi mümkün hale getirebilir. Ayrıca Premium Battle Pass sayesinde, hediye ve ödüller kazanabilir, oyunda daha hızlı bir şekilde seviye atlayabilirsiniz.

Sürekli Güncellenen İçeriklere 1450 Valorant Points ile Ulaşın

Her oyunda olduğu gibi Valorant’ta da içerikler sürekli güncellenir. Yeni silahlar, sıra dışı ekipmanlar, stratejik üstünlük elde etmenizi sağlayacak ögeler ve daha fazlası; oyundaki gücünüzü arttırabilir. Dolayısıyla bu tür ögeler ve nesnelere ulaşabilmeniz, rakiplerinizle etkili mücadele kapsamında oldukça önemlidir.

Oyun içinde güncellenen silahlar için dijital kodunuz için yeni kaplamalar satın alabilirsiniz. Bu tür kaplamalar, temel olarak stilinizi en iyi şekilde yansıtmanızı sağlar. Silah kaplama ürünleri sürekli olarak güncellenmekte olup bu zengin bir koleksiyonda kendisine yer bulur. Dolayısıyla dijital kodunuz sayesinde bu güncellemeleri takip etme şansına sahip olabilirsiniz.

Silah kaplamaları değişebildiği gibi özellikleri farklılık gösteren yeni silahlar da koleksiyonlara katılabilir. Rakibi etkili bir şekilde alt etmenizi sağlayan yeni silahlar, aynı zamanda oyunda kalmanızı mümkün kılar. Bu nedenle karakterinizin gücünü arttırabilmek için güncellenen silahları dijital kodunuz sayesinde sorunsuz bir şekilde satın alabilirsiniz.

1450 Valorant Points’in Fiyatı Nasıldır?

Hobi ve oyun kategorisinde yer alan 1450 valorant points, çeşitli nedenlerden ötürü geniş bir fiyat aralığına sahip olabilir. Paket içerisinde ne kadar dijital para olduğu, ürünün fiyatını doğrudan etkileyen önemli bir husustur. Eğer oyunda başarınızı arttırmak istiyorsanız daha fazla silah ve öge satın alabilmek için yeterli miktarda dijital paraya sahip olmanız gerekebilir. Daha fazla dijital para, ürün fiyatlarının yükselmesine neden olabilir. Dolayısıyla oyunda nasıl bir strateji izlemek istiyorsanız, bu konuda size destek olacak kadar dijital paraya ihtiyaç duymanız mümkündür. Bu ise 1450 valorant points fiyatı değişikliği anlamına gelir.

Oyunda Öne Geçiren 1450 Valorant Points Turkcell Pasaj’da!

Valorant oyununda öne geçmenizi sağlayan 1450 valorant points, sizin için bir üründen çok daha fazlasıdır. Satın alacağınız dijital kod; yeni silahlar, silah kaplamaları, yenilikçi bir oyun anlamına gelebilir. Dolayısıyla yeni ögeleri ve silahları satın alabilmek için oyunda kullanılan dijital paralara ihtiyaç duyabilirsiniz.

Turkcell Pasaj oyun pinleri kategorisinde yer alan 1450 valorant points ürününü inceleyebilirsiniz. 1450 valorant points skinler adına son derece önemli olan ürün, oyundaki gelişiminizi attırmanızı sağlayacaktır. Bunun yanı sıra silahlarınızı kişiselleştirmenizi ve oyun deneyimini çok daha keyifli bir hale getirmenizi de mümkün kılabilir. Siz de Turkcell Pasaj avantajlarından yararlanabilir, Valorant oyununda rakiplerinize fark atabilirsiniz.

Daha Fazla

​​