Sepet 0

LEGO Friends Kanal Tekne Evi 41702

Henüz yorum yok Yorum Yaz
Çok Yakında Turkcell Pasaj' da

 

Diğer Satıcılar

DİĞER TEKLİFLER

Lego Friends Kanal Tekne Evi 41702 7 Yaş ve Üzeri Çocuklar İçin Yaratıcı Oyuncak Yapım Seti 737 Parça

Lego Friends Kanal Tekne Evi (41702) ile çevreye önem veren 7 yaş ve üzeri çocukları mutlu edin. Mia mini bebek oyuncağının ve arkadaşlarının eski bir tekneyi restore etmelerine ve yiyecek yetiştirmelerine yardım etmeye bayılacaklar. Hayal gücüne yelken açın Çocuklar için bu yaratıcı doğum günü hediyesi, özelliklerle dolup taşıyor. Güvertede sebze ve meyve kutularıyla bir bahçe, bir elma ağacı ve ışıklarla süslenmiş bir oturma alanı var. Çocuklar ayrı bir iskeledeki tezgahta ürünlerini satabilir. Güverte çıkarılabilir ve menteşeli yan tarafı açıldığında kapkek yapmak için bir mutfağı, uyuma alanı, odun sobası, oyun konsolu, güneş panelleri ve banyosu olan bir kabin ortaya çıkar. Model yapmanın eğlenceli bir yolu Bu set, dijital bir yapım rehberiyle birlikte gelir. Lego Yapım Talimatları uygulamasındaki bu rehber, çocukların eserlerini bağımsız bir şekilde yapmaları için yakınlaştırma ve döndürme araçlarına sahiptir. Erkek ve kız çocukları, tıpkı kendileri gibi karakterlerle birlikte çevreye ilgilerini paylaşabilecekleri Lego Friends Heartlake City'ye götürün. Klasik stilde ekolojik tekne evi modeli Çocuklar, güvertesinde bahçesi olan Lego Friends Kanal Tekne Evi (41702) ile çevre dostu bir yaşam stilini gerçekleştirsin Bir sürü rol oyunu Bu tekne oyuncağı, saatlerce yaratıcı oyunları harekete geçirmek için Lego Friends Mia dahil 4 mini bebek, bir oyuncak hayvan, bir bisiklet ve ayrı bir pazar tezgahı içerir Küçük doğaseverler için büyük eğlence Çevreye önem veren çocuklar, kendi meyve sebzelerini yetiştirmeye, ekibin tekneyi restore etmesine yardım etmeye ve şehir sakinlerinin doğal beslenmesi için yiyeceklerini satmaya bayılacak Sınırsız hikaye anlatımı Bu Lego Friends setiyle çocuklar tekneyi tamir edebilir, sulama kabıyla bitkileri sulayabilir, oyun konsolunda oyunlar oynayabilir, güvertede arkadaşlarıyla vakit geçirebilir ve yavru kediyle oynayabilir Bir sürü özellik Güvertenin üstünde bir duş ve bahçe aksesuarları bulunur. Mutfağı ve yemek pişirme araç gereçleri, oyun konsolu, uyuma alanı ve tuvaleti olan kabine kolayca erişmek için güverte çıkarılabilir

Ürün Model Adı
LEGO FRİENDS KANAL TEKNE EVİ 41702 7 YAŞ VE ÜZERİ ÇOCUKLAR İÇİN YARATICI O
Üretim Yeri
MACARİSTAN
Orjınal Renk
RENKLİ
Ana Renk
RENKLİ
Renk
RENKLİ
Marka
LEGO
Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz soru sorulmamıştır.

Anlaşmalı olduğumuz bankalarla alışverişini kredi kartına taksit seçeneği ile hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde tamamlayabilirsin.

Sepetini hemen oluşturup Alışveriş Kredisi seçeneği ile ödeme adımında taksitlendirebilir, hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde işlemlerini gerçekleştirebilirsin.

Pasaj’da ödeme kolaylığı sağlayan kredi kartı kampanyalarımızı kaçırmayın!

Campaign Img
%0 Faiz ile Alışveriş Burada!

7.500 TL’ye kadar olan alışverişinde 3 ay vade %0 faiz imkânı; 70.000 TL’ye kadar olan alışverişinde ise uygun faiz oranlarıyla 24 ay taksit seçenekleri seni bekliyor!

Devamı
Campaign Img
Turkcell Faturasıyla Ödeyen Kazanıyor

Pasaj alışverişinizi Turkcell faturanızla ödeyin, 250 TL'ye varan hediye kazanın!

Devamı

Dikkat edilmesi gerekenler
•İade edilecek ürünün orijinal kutusu bozulmamış olmalı, ürünlerde çizik veya herhangi bir hasar olmamalıdır. İade edilen ürün tüm yan ürün ve aksesuarlarıyla birlikte gönderilmelidir. Ürünlerin 14 günde iade koşullarına uygun bir şekilde iade edilmesi gerekmektedir.
•Büyük desili ürünlerde (Beyaz eşya, TV vb.) ambalajın teknik servis tarafından açılmadığı durumlar veya hasarlı ambalajlarda tutanak tutulmaması durumunda cayma hakkı geçerli değildir.
•İlgili yasa gereği faturasız iade ve değişim yapılamamaktadır.

İade yapılamayan ürünler:
•Dijital ürün kodlarında iade bulunmamaktadır. Elektronik ortamda anında iletilen hizmetler veya teslim edilen ürünlerde iade bulunmamaktadır.
•Kullanım esnasında vücut ile birebir temas gerektiren ve kullanımla beraber sağlık açısından tehlike arz edebilen ürünlerin iadesi/değişimi yapılamamaktadır. (Tüm Kişisel Bakım Ürünleri, Kulak içi /kulak üstü kulaklık, saat, akıllı bileklik vb.)

1

Ürünün teslim tarihinden itibaren
14 gün geçmediğine emin olun.

2

Pasaj üzerinde
“Siparişlerim” sekmesine girin

3

İade nedeninizi seçerek “İade Talebi OIuştur” butonuna tıklayın.

4

SMS ile gelecek
kargo kodunu
not alın.

5

Ürünü eksiksiz bir şekilde paketleyerek faturası ile birlikte Yurtiçi Kargo’ya 7 iş günü içinde teslim edin.

6

Ürün bize ulaştıktan sonra maksimum 5 gün içinde kontrol edilir, iade talebiniz onaylandığında paranız otomatik olarak bankanıza aktarılır.