Sepet 0

Hasbro Tabu XL 04199

Henüz yorum yok Yorum Yaz
Çok Yakında Turkcell Pasaj' da

 

Diğer Satıcılar

DİĞER TEKLİFLER

Eğlencenin Tadını Çıkarın

Tabu XL'da tam 4 farklı anlatım şekli var. Klasik oyunun yanı sıra çizerek, tabu kuklasıyla anlatarak ve en fazla 15 kelime kullanarak oynayacağınız tabu XL ile oyun partileri çok eğlenceli geçecek.

Ürün Model Adı
HASBRO GAMES TABU XL 04199
Üretim Yeri
ÇİN
Orjınal Renk
MOR
Ana Renk
MOR
Renk
MOR
Seri - Imeı
SERİ
Marka
HASBRO
Henüz yorum yok

Anlaşmalı olduğumuz bankalarla alışverişini kredi kartına taksit seçeneği ile hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde tamamlayabilirsin.

Sepetini hemen oluşturup Alışveriş Kredisi seçeneği ile ödeme adımında taksitlendirebilir, hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde işlemlerini gerçekleştirebilirsin.

Pasaj’da ödeme kolaylığı sağlayan kredi kartı kampanyalarımızı kaçırmayın!

Campaign Img
Peşin Fiyatına 3 Taksit ve 500 TL Worldpuan Fırsatı!

World Mobil`e özel tek seferde yapılacak 7.000 TL ve üzeri alışverişlere 500 TL Worldpuan hediye! Üstelik peşin fiyatına 3 taksit fırsatı ile!

Devamı
Campaign Img
%0 Faiz ile Alışveriş Burada!

7.500 TL’ye kadar olan alışverişinde 3 ay vade %0 faiz imkânı; 70.000 TL’ye kadar olan alışverişinde ise uygun faiz oranlarıyla 24 ay taksit seçenekleri seni bekliyor!

Devamı
Campaign Img
Turkcell Faturasıyla Ödeyen Kazanıyor

Pasaj alışverişinizi Turkcell faturanızla ödeyin, 150 TL'ye varan hediye kazanın!

Devamı

Dikkat edilmesi gerekenler
•İade edilecek ürünün orijinal kutusu bozulmamış olmalı, ürünlerde çizik veya herhangi bir hasar olmamalıdır. İade edilen ürün tüm yan ürün ve aksesuarlarıyla birlikte gönderilmelidir. Ürünlerin 14 günde iade koşullarına uygun bir şekilde iade edilmesi gerekmektedir.
•Büyük desili ürünlerde (Beyaz eşya, TV vb.) ambalajın teknik servis tarafından açılmadığı durumlar veya hasarlı ambalajlarda tutanak tutulmaması durumunda cayma hakkı geçerli değildir.
•İlgili yasa gereği faturasız iade ve değişim yapılamamaktadır.

İade yapılamayan ürünler:
•Dijital ürün kodlarında iade bulunmamaktadır. Elektronik ortamda anında iletilen hizmetler veya teslim edilen ürünlerde iade bulunmamaktadır.
•Kullanım esnasında vücut ile birebir temas gerektiren ve kullanımla beraber sağlık açısından tehlike arz edebilen ürünlerin iadesi/değişimi yapılamamaktadır. (Tüm Kişisel Bakım Ürünleri, Kulak içi /kulak üstü kulaklık, saat, akıllı bileklik vb.)

1

Ürünün teslim tarihinden itibaren
14 gün geçmediğine emin olun.

2

Pasaj üzerinde
“Siparişlerim” sekmesine girin

3

İade nedeninizi seçerek “İade Talebi OIuştur” butonuna tıklayın.

4

SMS ile gelecek
kargo kodunu
not alın.

5

Ürünü eksiksiz bir şekilde paketleyerek faturası ile birlikte Yurtiçi Kargo’ya 7 iş günü içinde teslim edin.

6

Ürün bize ulaştıktan sonra maksimum 5 gün içinde kontrol edilir, iade talebiniz onaylandığında paranız otomatik olarak bankanıza aktarılır.

XL Tabu Kutu Oyunu ve Tüm Özellikleri

Aileniz ve arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli vak​itler geçirebileceğiniz kutu oyunları her geçen gün çeşitlenerek artar. İlginç ve yaratıcı oyunların üreticisi Hasbro tarafından üretilen XL Tabu kutu oyunu, bu zevkli sözcük anlatımı aktivitesini daha da keyifli hâle getirir. XL Tabu’nun kutusunun içerisinde klasik Tabu’ya ek olarak tam 4 ayrı oyun yer alır. Bir adet de oyunlarda kullanabileceğiniz ses çıkaran peluş maskot kutu içerisinde oyun severlere sunulur. Hasbro Tabu XL, bu bilindik oyunu geliştirerek farklı biçimlerde oynayabilme imkânı sunar. En eğlenceli kutu oyunlarından biri olan Tabu’nun geliştirilmiş alternatifler içeren bu ürünü, evde geçirilen keyifli zamanları artırır. Her yaştan kullanıcının kolayca oynayabileceği bu oyun ailenizle kaliteli vakit geçirmenizi sağlar. Arkadaşlarınızla eğlenceli zamanlar geçirmek için farklı bir alternatif arıyorsanız XL Tabu’yu gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Ürünün öne çıkan bazı özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • En 3, en faz 12 kişi ile oynanır.
  • Zengin içeriği ile her yaştan oyun severe hitap eder.
  • Yasaklı kelimeleri anlatmak için 4 farklı oyun seçeneği sunar.
  • Kaliteli kağıtları ile kolay yıpranmadan uzun yıllar oynamanızı sağlar.

XL Tabu Nasıl Oynanır?

Tabu XL oyununda, kelimeleri 4 ayrı şekilde anlatabilirsiniz. İlk olarak klasik tabu oyununda olduğu gibi, var olan kartlar üzerindeki yasaklı kelimeleri kullanmadan, kırmızı kağıdın en üstünde yer alan sözcüğü verilen süre içerisinde hatasız olarak anlatmanız gerekir. XL Tabu kurallarından en önemlisi, yasaklı kelimeyle ilişkili sözcüklerin hiçbirini kullanmadığınız görmesi için karşı takımdan bir kişinin sizi kontrol etmesidir. Verilen süre içerisinde ne kadar çok sözcük anlatırsanız kendi takımınıza o kadar çok puan kazandırabilirsiniz. XL Tabu içerisinde yer alan yeni oyunlardan birisi yazarak anlatma seçeneğidir. Kutu oyununun içerisinden çıkan küçük defter ve kurşun kalemi kullanarak sarı kartlar üzerinde yer alan kelimeyi çizmeniz istenir. Hiç konuşmadan sadece resimlendirerek kelimeyi arkadaşlarınızın bilmesini sağlayarak takımınıza puan kazandırabilirsiniz. Kelimeyi bildikleri anda hemen kartta yer alan diğer sözcüğün çizimine geçebilirsiniz. Dilerseniz çocuklara özel olarak üretilen Hasbro Tabu Junior kutu oyununu da minik oyun severler için tercih edebilirsiniz. Doğum günlerinde veya özel günlerde bu oyunu çocuklarınıza armağan ederek kendi arkadaşları ile eğlenceli vakitler geçirmelerini sağlayabilirsiniz.

Tabu XL Oyun Kuralları Nedir?

Klasik Tabu ve çizerek anlatımın dışında Tabu XL oyunu içerisinde yer alan yeni oyunlardan bir diğeri de 15 ipucu kelimeden faydalanarak yasaklı sözcüğü anlatmadır. Yeşil kartın üzerinde yer kelimeyi yol gösterici ipuçlarını kullanarak takım arkadaşlarınıza anlatabilirsiniz. Kelimeler hakkında bilmelerine yardımcı olacak yakın anlamlı sözcükleri söyleyebilirsiniz. Yine bu bölüm esnasında karşı takımdan bir kişi kullanılan kelime sayısının 15’i geçmediğini oyun alanı üzerinde sayarak kontrol etmelidir. XL Tabu oyununda yer alan son oyun ise maskot yardımı ile kelimeleri canlandırma üzerinedir. Tabu XL kutusunun içerisinden çıkan peluş mor maskotu elinizde tutarak çektiğiniz kartta bulunan yasaklı kelimeyi tarif edebilirsiniz. Maskotu ellerini ve bacaklarını hareket ettirerek çeşitli yönlendirmeler yardımıyla kelimeyi canlandırabilirsiniz. Görsel anlatımla desteklenen bu oyunda konuşmadan yalnızca peluşu kullanarak mavi karttaki kelimeleri betimlemeniz gerekir. Tüm bu dört oyun alternatifinden en çok beğendiğinizi seçerek kalabalık arkadaş grubunuzla eğlenceli saatler geçirebilirsiniz. Yine Hasbro tarafından üretilen klasik Tabu oyununu satın alarak da daha çok yasaklı kelimeyi bilmek için yarışmaya ara vermeden devam edebilirsiniz.

Tabu XL Kutu Oyunu Fiyatları

Zengin kutu oyunları ile eğlence severlere hitap eden Hasbro tarafından üretilen Tabu XL fiyatları pek çok etkene bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu kutu oyununun kaliteli karton kutusu, kuşe kağıttan üretilen kelime kartları ve içerisinde yer alan kum saati ve peluş oyuncak gibi aksesuarları fiyatına etki eden unsurlar arasında yer alır. Klasikleşen bir diğer kutu oyunu olan Monopoly de Turkcell Pasaj’da bulabileceğiniz alternatifler arasındadır. Siz de Turkcell Pasaj ayrıcalıkları ile sahip olabileceğiniz Tabu XL’ı kurallarına uygun oynamak için oyunun detaylı incelemelerine ve kullanıcı yorumlarına göz atabilirsiniz. Dilerseniz ailenize veya arkadaşlarınıza hediye etmek için de bu kapsamlı oyunu tercih edebilirsiniz. Turkcell Pasajın cazip fiyat avantajları ve zengin kampanya imkânları ile XL Tabu kutu oyununu hemen şimdi satın alabilirsiniz.

Daha Fazla

Sıkça Sorulan Sorular

XL Tabu Kutusunun İçerisinde Neler Var?

Geniş içeriği ile dikkat çeken Hasbro XL Tabu’nun içinde; 102 adet kırmızı klasik Tabu kartı, 50 adet yeşil ipucu kartı, 50 adet mavi maskotlu oyun kartı, çizimli anlatım için 50 adet sarı Tabu kartı, 2 renk takım piyonu, 15 ipucu piyonu, 1 mor peluş maskot, 1 adet sert karton oyun alanı, 1 kum saati ve 1 adet küçük boy çizim defteri yer alır.

XL Tabu Kaç Kişi ile Oynanır?

Kalabalık olarak oynanması her zaman daha eğlenceli olan kutu oyunlarından biri olan XL Tabu en az 3 kişi ile oynanır. Farklı takımlar oluşturarak kişi sayısını 12’ye kadar artırmanız mümkün olur.

XL Tabu’da Bulunan Farklı Renkli Anlatım Kartları Ne Anlama Gelir?

Farklı kart renkleri içeren kutu oyununda bulunan; kırmızı renkli kağıtlar, klasik tabu oyununda olduğu gibi karttaki kelimeleri kullanmadan yasaklı sözcüğü anlatmak içindir. Mavi kartlar ise mor peluş oyuncak yardımıyla anlatılan kelimeler için özel olarak tasarlanır. Sarı kartlar, çizim defteri üzerinde şekillendirilerek kağıttaki yer alan yasaklı kelimeyi tasvir etmeye yöneliktir. Son olarak yeşil renkli kartlar ise 15 kelimelik ipucu bölümünde kullanacağınız sözcükleri içerir.

Tabu XL Oyununda Süre Var mı?

Oyunun kutusunun içerisinden çıkan kum saati XL Tabu oyununda süreyi belirlemek için kullanılır. 1 dakikalık bu kum saati ile süre tutarak oyunu daha rekabetçi bir hâle getirebilirsiniz. Yeşil ve sarı kartlar elinizdeyken 2, kırmızı ve mavi kartlarla anlatım yaparken ise yalnızca 1 dakikalık süre içerisinde oyunu tamamlamanız gerekir. Kum saatinin 1 dakikalık süresi dolduğunda çevirerek zamanı kaldığı yerden devam ettirebilirsiniz.

XL Tabu Oyun Alanı Ne İşe Yarar?

Tabu XL oyun alanı takımların puanlarını kaydetmeleri ve ilerlemelerini görmeleri için özel olarak tasarlanır. Oyun alanının kenarlarında 4 adet ayrı renk kartını koymak için bölmeler bulunur. Oyun esnasında puan kazandıkça piyonlarınızı bu alan üzerinde sırasıyla ilerletmeniz gerekir. Karton oyun alanının yan tarafından bulunan mor bölüm ise yeşil kartlarla oynarken kullanılan ipuçlarını piyon yardımıyla saymak için ayrılır.

Yasaklı Kelime Kullanılırsa Oyun Biter mi?

Kartların üst kısmında yer alan kelimeyi altta bulunan yasaklı sözcükleri kullanmadan anlatma üzerine kurulu bir oyun olan XL Tabu’da verilen süre içerisinde bu sözcüğün hiçbir biçimde seslendirilmemesi gerekir. Bu kelime kullanıldığı anda oyun durur ve oynayan takımın hanesine puan yazılmaz, sıra karşı tarafa geçer.

XL Tabu Çocuklar için Uygun mudur?

XL Tabu kutu oyununun içerisinde yer alan piyon gibi küçük parçaların tehlike yaratmaması için 3 yaşın altındaki çocuklar tarafından oynanması tavsiye edilmez. Bunun dışında her yaştan oyun sever gönül rahatlığı ile bu eğlenceli oyunla keyifli vakit geçirebilir.

Daha Fazla