Sepet 0

Lego Friends Ağaç Dikme Aracı 41707

Henüz yorum yok Yorum Yaz
RENK
Çok Yakında Turkcell Pasaj' da
Ücretsiz Kargo
Turkcell Pasaj Garantisi

Ücretsiz Kargo

Türkiye'nin her yerine teslimat.

Turkcell Pasaj Garantisi

Türkiye’nin lider ve en güvenilir operatörü olarak tüm aşamalarındaki taleplerinizi açık, şeffaf, hızlı, güvenilir ve müşteri odaklı bir şekilde çözüyoruz

Diğer Satıcılar

DİĞER TEKLİFLER

Lego Friends Ağaç Dikme Aracı 41707 6 Yaş ve Üzeri Çocuklar İçin Oyuncak Ağaçlar, Sera ve Kamyon İçeren Yaratıcı Oyuncak Yapım Seti (336 Parça)

Lego Friends Ağaç Dikme Aracı (41707) oyuncağıyla çocukların doğaya olan ilgilerini besleyin. 6 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar, 2 mini bebek, bir ağaç fidanlığı, sürülebilen pikap kamyonet, çok sayıda şirin bahçe aksesuarı ve çalışırken Lego Friends karakterlerine eşlik edecek çeşitli hayvan figürleriyle dolu bu kullanışlı sette modeller yapıp oynayarak bitkilerin nasıl büyüdüğünü öğrenebilir. Yaratıcı oyunları geliştirin Çocuklar için bu doğum günü hediyesi, yaratıcı oyunlara ilham verecek özelliklerle doludur. Araçları seven çocuklar, karakterlerin elektrikle çalışacak şekilde dönüştürdüğü pikap kamyonete bayılacak. Ağaçları kaldırıp kamyonete indirmek için mafsallı bir kolu bulunur. İki mini bebek figürü de kabine sığabilir, çocuklar tavanı kaldırıp figürleri içine oturtabilir. Çocukların ilgilerini besleyin Çocukları Heartlake City dünyasıyla tanıştırın. İlgi alanları ister bilim, ister spor, sanat ya da çevre olsun, hayal güçlerini harekete geçirecek bir set ve tıpkı kendileri gibi olan bir karakter bulabilirler. Küçük bahçıvanları etkileyin Ekolojik bir kamyonet ve ağaç fidanlığı içeren Lego Friends Ağaç Dikme Aracı (41707) ile doğasever çocukları mutlu edin Kutuda bir sürü şey var Bu Lego Friends hediyesinde 2 mini bebek, bir sera, pikap kamyonet, çok sayıda bahçe aksesuarı ve çocuklar için 5 oyuncak hayvan figürü bulunur Yaratıcı özelliklerle dolu Çocuklar için bu ağaç dikme oyuncağı, fidanları saksıya dikmek için bir sera ile mafsallı yükleme kolu, menteşeli arka kapağı ve çıkarılabilir tavanı olan bir kamyonet içerir Orijinal aksesuarlar Çocukların seveceği çok sayıda akıllı detay var. Minik bahçıvanlar, eski usul basma tulumbadan sulama kabını doldurabilir, kürekle toprağı kazabilir, sonra sincabı meşe palamuduyla besleyebilir 6 yaş ve üzeri çocuklar için yaratıcı hediye Doğasever çocuklara göre bir oyuncak mı arıyorsunuz? Bu ağaç dikme oyuncağı, çevreye önem veren erkek ve kız çocukları, ayrıca Lego Friends araçlarını seven çocukları mutlu edecek

Ürün Model Adı
LEGO FRİENDS AĞAÇ DİKME ARACI 41707 6 YAŞ VE ÜZERİ ÇOCUKLAR İÇİN OYUNCAK A
Üretim Yeri
MACARİSTAN
Orjınal Renk
RENKLİ
Ana Renk
RENKLİ
Renk
RENKLİ
Marka
LEGO
Henüz yorum yok

Anlaşmalı olduğumuz bankalarla alışverişini kredi kartına taksit seçeneği ile hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde tamamlayabilirsin.

Sepetini hemen oluşturup Alışveriş Kredisi seçeneği ile ödeme adımında taksitlendirebilir, hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde işlemlerini gerçekleştirebilirsin.

Pasaj’da ödeme kolaylığı sağlayan kredi kartı kampanyalarımızı kaçırmayın!

Campaign Img
%0 Faiz ile Alışveriş Burada!

7.500 TL’ye kadar olan alışverişinde 3 ay vade %0 faiz imkânı; 70.000 TL’ye kadar olan alışverişinde ise uygun faiz oranlarıyla 24 ay taksit seçenekleri seni bekliyor!

Devamı
Campaign Img
Turkcell Faturasıyla Ödeyen Kazanıyor

Pasaj alışverişinizi Turkcell faturanızla ödeyin, 150 TL'ye varan hediye kazanın!

Devamı
Campaign Img
Peşin Fiyatına 4 Taksit ve 500 TL Bonus Fırsatı!

Garanti BBVA kredi kartları ile yapılan alışverişlerde peşin fiyatına 4 taksit! BonusFlaş’a özel 7.000 TL ve üzeri alışverişlere 500 TL bonus!

Devamı

Dikkat edilmesi gerekenler
•İade edilecek ürünün orijinal kutusu bozulmamış olmalı, ürünlerde çizik veya herhangi bir hasar olmamalıdır. İade edilen ürün tüm yan ürün ve aksesuarlarıyla birlikte gönderilmelidir. Ürünlerin 14 günde iade koşullarına uygun bir şekilde iade edilmesi gerekmektedir.
•Büyük desili ürünlerde (Beyaz eşya, TV vb.) ambalajın teknik servis tarafından açılmadığı durumlar veya hasarlı ambalajlarda tutanak tutulmaması durumunda cayma hakkı geçerli değildir.
•İlgili yasa gereği faturasız iade ve değişim yapılamamaktadır.

İade yapılamayan ürünler:
•Dijital ürün kodlarında iade bulunmamaktadır. Elektronik ortamda anında iletilen hizmetler veya teslim edilen ürünlerde iade bulunmamaktadır.
•Kullanım esnasında vücut ile birebir temas gerektiren ve kullanımla beraber sağlık açısından tehlike arz edebilen ürünlerin iadesi/değişimi yapılamamaktadır. (Tüm Kişisel Bakım Ürünleri, Kulak içi /kulak üstü kulaklık, saat, akıllı bileklik vb.)

1

Ürünün teslim tarihinden itibaren
14 gün geçmediğine emin olun.

2

Pasaj üzerinde
“Siparişlerim” sekmesine girin

3

İade nedeninizi seçerek “İade Talebi OIuştur” butonuna tıklayın.

4

SMS ile gelecek
kargo kodunu
not alın.

5

Ürünü eksiksiz bir şekilde paketleyerek faturası ile birlikte Yurtiçi Kargo’ya 7 iş günü içinde teslim edin.

6

Ürün bize ulaştıktan sonra maksimum 5 gün içinde kontrol edilir, iade talebiniz onaylandığında paranız otomatik olarak bankanıza aktarılır.