Döküm Izgara Tava ile Mangal Keyfi
LAVA Döküm Izgara Tava ile mangal keyfini mutfağa taşıyın! Mangal lezzetinde bir et için, LAVA Döküm Izgara Tava'nızı, yağ, su vb. maddeleri koymadan yüksek ateşte ısıtarak başlayınız. Dökümünüz yeteri kadar ısındıktan sonra kısık-orta ateşe alarak etlerinizi veya sebzelerinizi mühürlemeye başlayabilirsiniz. Etlerinizi veya sebzelerinizi çevirirken çatal gibi yüzeyi delebilecek araçlar yerine, masa kullanarak kurumalarini önleyebilirsiniz. Yüksek ısı dayanıklılığına ve ısı tutma özelliği sayesinde, LAVA Döküm Izgara Tava'nın kayın ahşap standı ile uzun süre sıcak kalacak paylaşımlık sunumlar hazırlayabilirsiniz.







